Terra-Vac Professionella maskiner för stuteri

Terra-Vac Sweeper Model 35, 45 & 70
finns i lagringskapacitet mellan 3½-, 4½ och 7m³
och med arbetsbredderna 140 och 180 cm.

Terra-Vac sugmaskiner Stud Modellerna 29, 40 och 50 anpassade för hästhållning

 

Terra-Vac sopmaskin 35

Terra-Vac sopmaskin 35 är en nyutvecklad modell på marknaden och lanserades 2016. Arbetsbredden är 140cm och behållare klarar 3,5 m³ lagring . Till denna behövs en traktor från storlek 45 hk med kraftuttag.

Terra-Vac sopmaskin 45

Terra-Vac sopmaskin 45 är också en nyutvecklad modell på marknaden och lanserades hösten 2013. Detta är en mellanstorlek som motsvarar kravet från de personer som anser att Sopmaskin 70 är för stor. Sopmaskin 45 har en arbetsbredd på 180cm samt en behållare för 4,5 m³ lagring. För denna modell behövs en traktor större än 45 hk samt kraftuttag.

Terra-Vac sopmaskin 70

För användare med behov av större behållare för lagring samt högre prestanda erbjuder Terra-Vac denna storlek , Sopmaskin 70. Denna modell kräver en traktor med mer än 65hk samt kraftuttag. Behållaren är på hela 7,0 m³ och används med fördel inom parkeringsytor, hästhagar, m.m

Terra-Vac sopmaskiner avlägsnar allmänt skräp, löv, mossa och grenar effektivt genom att borsten är justerbar. Högsta nivå för spillning, lägsta för att”skrapa” bort mossa och grenar.

Borsten är monterad med en “pivot” upphängning som gör att borsten kan röra sig I alla riktningar och följa markens konturer. Borsten har även en mekanism som styr materialet till den bakre delen av uppsamlingskärlet för att nå maximalt utnyttjande.

Maskinerna är konstruerade med krav på hög kvalitet, hållfasthet, korrosion och sammanbyggda av beprövade komponenter för minimal underhåll och service.Våra maskiner drivs genom dragfordonets kraftuttag och speciellt konstruerade för stora ytor så som paddock, hagmark, sport och golf ytor, ängar eller andra stora publika gräsytor.

Terra-Vac sugmaskiner Stud

Modellerna 29, 40 och 50 anpassade för hästhållning

Behållare för lagring av 2,9m³ upp till 5m³

Arbetsbredderna 60cm.

De här kombinerade sop och sugmunstycken  har två hydrauliska slangar , en för tryck och en för retur. Den inbyggda sopvalsen är till för att lossa skräpet från marken  och de två stora roterande sopborstarna är till för att lossa skräpet på hårda ytor samt föra skräpet fram till sugmunstycket. Arbetsbredden är 120cm.

1982-2024 + 40 år har Terra-Vac varit marknadsledande inom det ”gröna” underhållet och då speciellt inom hästnäringen.

Den för ändamålet speciellt utvecklade Terra-Vac sopmaskinen tar effektivt bort spillning, oönskat gräs, mossa och annat och förbättrar gräset i hagar och mark.

Terra-Vac sugmaskin, rensar effektivt bort gödsel och spillning i hagar och betesmark samt även i stall och boxar. Sugmaskinen levereras med sugslang i diametern  20 eller 30 cm.

 

Office:

Beekstraat 5 – B 2300 TURNHOUT

Flanders Belgium near Antwerp

noordman@terravaceurope.com
+ 31 622 855 234

Vincent Noordman